Nyhet! White One© upplösningsbara 3D tandblekningstrips (test, rabattkod och recension)

White Strips från WhiteOne

White One© 3D strips: En uppstickare på tandblekningsmarknaden

White One© 3D tandblekningsremsor, kallas även whitestrips (eller whitening strips), är rätt metod för dig som söker en snabb, effektiv och framförallt enkel tandblekning att utföra hemma utan en massa krångel – och det bästa av allt; White One©’s white strips är upplösningsbara vilket innebär att de löses upp i munnen och du behöver inte slänga plastfilmen, eller ens rengöra munnen efteråt! När remsan som är influerad med högklassig peroxidfri blekgel fått verka och gått ut ur stripsen så ”smälter” remsan och du kan direkt se att du fått en eller flera nyanser vitare tänder – supersmidigt!

En betydligt större skillnad syns efter 3-5 dagar, och tandblekningen är helt komplett efter 14 dagar.

Vad ingår i paketet med White One© nya 3D White Strips?

I paketet ingår 28 separata whitening strips som man applicerar när som helst under dygnet, en på den övre raden med tänder och en på den nedre, i ungefär 15-30 minuter per omgång. Du kan såklart göra annat under tiden – städa, tvätta, hänga på Facebook, ringa ett samtal eller vad du vill – eftersom remsorna smälter och löses upp så behöver du inte ens tänka på någon efterbehandling. Instruktioner på svenska/engelska är också med i startpaketet.

Köp nu Besök webbplats

Slutbetyg efter test (recension):

Steg-för-steg instruktioner för användning av White One© 3D strips

Det är enkelt – borsta tänderna innan applicering, gärna med tandtråd också. Dra av den skyddande remsan och ”klistra på” tänderna. Klart! Tandblekningen startar en kemisk process och tränger in i tändernas emalj. Efteråt kan du dricka kylt vin, ta en cigg eller äta starkt färgad mat direkt efter blekningsbehandlingen – White Ones nya white strips ilar inte och är så effektiv att den håller nya missfärningar borta, samtidigt som den fortsätter skydda tänderna långt efter en behandling, trots att blekremsan smält! De flesta produkter rekommenderar att man avvaktar med att exempelvis röka efter en blekning, men White One© tycker inte att det ska spela nån roll. Har man grovt inbitna missfärningar så gör det ingenting – de försvinner också efter en komplett behandling.

Var kan man beställa tandblekningsremsor?

De flesta tillverkare satsar på minst en typ av tandblekningspenna i sitt sortiment, och White One är en av dem. Andra aktörer är Beconfident, SimpleSmile, Dentaworks, Swiss Clinic (whitening), The Smile Shop och mer. Du ser hela vår lista med pennor i tabellen längst ner på sidan. White One har fått utmärkelsen Bästa tandblekningspennan 2016.

Något som vi också gillar med denna nya whiteningprodukt är att om man är osäker på om det verkligen är något man vill köpa så kan man bara skicka iväg ett mail till White One via deras kontaktsida och be om några provexemplar så dyker några remsor upp gratis i brevlådan efteråt! Du behöver bara betala eventuell frakt.

Använd vår rabattkod och beställ White One whiteningstrips 15% billigare

Nu kan du beställa redan billig tandblekning ännu billigare hos White One – använd någon av våra exklusiva White One rabattkoder som du ser här. Antingen så tar du den första rabattkoden som ger dig 20% rabatt på hela beställningen, eller så använder du den andra koden som ger fri frakt oavsett ordervärde. Använd den som passar dig bäst, de går inte att kombinera för tillfället.

White One white strips:
Betyg 5