25% rabatt på refill med tandblekningsgel från Confidentsmile

Confidentsmile är vår senaste aktör inom tandblekning på den stora DYI-marknaden och släpper nu när solen står som högst på himlen en sprillans ny rabattkod för att du både ska kunna spara pengar och få vitare tänder snabbt och utan risker. Nu har de även kört igång med Instagram och uppmuntrar alla som testat deras tandblekning hemma att tagga bilden med @confidentsmilesweden och visa andra ditt personliga resultat. Om du inte testat deras produkter tidigare och kanske fungerar på det så kan du nu med vår nyfunna rabattkod nedan få 25% rabatt på refill med blekgel med 25 ml peroxidfri aktiv gel, perfekt för dig som kanske har tandskenor hemma sedan innan. Koden gäller månaden ut.

Confidentsmile sommar-REA: 25% rabatt på 25 ml refill med tandblekningsgel

Sommaren är här och Confidentsmile har enligt tradition släppt loss en ny rabattkod som ger dig hela 25% rabattrefill med tandblekningsgel under hela juni. Klicka på Visa rabattkod nedan, lägg en refill med blekgel i kundvagnen som nu är nedsatt till 299:- (ord. pris 349:-) så sparar du ytterligare 75:-. Fri frakt och 30 dagars öppet köp, we like

juni Visa rabattkod

Verifierad rabattkod Giltig under juni Gäller Confident Smile refill

Confidentsmile refill 25 ml, nu med 25% rabatt.

Mer information om Confidentsmile refill med blekgel

Confidentsmile skriver på sin webbplats att denna refill rekommenderas av tandläkare världen över, är EU-godkänd, 30 dagars öppet köp, betalning med kort alt. faktura, gratis support/rådgivning året om och har 1-2 dagars leverans. Refillen har en fräsch mintsmak och håller i över 1 år vid mörk/sval förvaring. En refill med 25 ml blekgel håller för 15 – 25 behandlingar beroende på hur mycket gel du använder.

AKTIVERA RABATTKODEN Du aktiverar kassakoden ovan enkelt, kopiera bara koden du fick fram när du klickade på ”Visa rabattkod” (en ny flik öppnas med rabattkoden och produkten öppnas i en ny flik i bakgrunden), därefter anger du den när du checkar ut (du måste ha lagt till refillen i kundvagnen). Klart – nu har 25% dragits av totalpriset och du har sparat ytterligare pengar. ”Det ska inte behöva vara dyrt att få ha vita tänder” är vår och Confidentsmiles filosofi. Osäker? Läs vår recension om Confidentsmile innan du beslutar dig.

25% rabatt på refill med blekgel (Confidentsmile):
Betyg 5