Dentaworks deal: Gratis tungskrapa vid köp av tandblekning eller tandverktyg (utgången)

Nu får du en gratis tungskrapa värde 39:- som håller bakterier och dålig andedräkt borta. Dessutom förbättrar Dentaworks tungskrapa hela munhälsan eftersom den effektivt tar bort bakterier som satt sig på tungan och som oftast är orsaken till dålig andedräkt. Perfekt som komplement när man utför eller har utfört en tandblekning hemma då tungskrapan i kombination med ett tandblekningsmedel kan förbättra slutresultatet och ge tandblekningen en längre hållbarhet. Nedan ser du alla Dentaworks prisnedsatta tandverktyg och tillbehör som låter dig få en gratis tungskrapa vid beställning.

Komplettera tandblekningen med effektiva tandverktyg.

Mer information om Dentaworks

Dentaworks är en ledande aktör inom den stora munvårds-, munhälsa- och tandblekningsmarknaden idag och har fått flertalet utmärkelser samt Bäst i Test för sin effektiva men skonsamma formula i sina tandblekningsmedel för hemmabruk som gett hundratusentals användare vita, rena och framförallt fräscha tänder. Deras tandverktyg är framtagna i samarbete med erfarna tandläkare och specialister för att kunna ge så bra slutresultat som bara går. Redaktionen på whitening™ har länge rekommenderat alla deras produkter och nu under en tidsbegränsad period kan du när du beställer en valfri produkt så som tungskrapa, PlaqueOff, tandinstrument eller något annat i deras stora sortiment få en gratis tungskrapa på köpet, värde 39:-. Gäller t.o.m. 31/1.

Hur länge gäller denna deal, och finns det rabattkoder?

Dealen är unik för Dentaworks och gäller t.o.m. klockan 00.00 den 31/1. Det finns ingen rabattkod utan dealen aktiveras automatiskt när du lägger någon av produkterna ovan i varukorgen. Däremot finns det en aktuell kassakod som gör att du får 50:- rabatt + fri frakt när du köper tandblekning från Dentaworks. Du kan se rabattkoden nedan, klicka på ”Anmäl till nyhetsbrev” – kopiera koden – klistra in den när du beställer på deras hemsida – klart.

Dentaworks rabattkod:50:- i rabatt + fri frakt på all tandblekning hos Dentaworks

Dentaworks kör all in under hela vintern ända till slutet av februari och ger nu alla kunder som prenumererar på deras nyhetsbrev hela 50:- i rabatt + fri frakt oavsett ordervärde! Klicka på Anmäl till nyhetsbrev hos Dentaworks nedan och signa upp dig så får du en personlig välkomstrabatt skickad till dig via mail. Besök DentaWorks och läs mer om deras tandblekning här →

Ingen rabattkod krävs ANMÄL TILL NYHETSBREV

Rabattkoden gäller t.o.m. 30/6

Ute efter andra rabattkoder på tandblekning?