Ny kassakod från Dentaworks: 50:- rabatt och fri frakt (värde 49kr) på hela beställningen

whitening™ har längtat så mycket efter en ny färsk rabattkod från Dentaworks™ och nu är den äntligen här! Det har varit lite segt med nya fungerande kassakoder från deras sida senaste tiden men nu har dom iallafall släppt en kod som ger dig 50:- rabatt och fri frakt (värde 49kr) när du beställer tandblekning på deras webbplats! Det spelar ingen roll vad du beställer eller hur mycket du beställer för – rabattkoden anger du bara i kassan innan du lägger beställningen så dras 50:- av direkt och frakten omvandlas till fri frakt! Tack Dentaworks™!

Dentaworks™ garanterar: 100% kundgaranti Kliniskt testad EU-godkänd Peroxidfri tandblekning Snabb hemleverans

Dentaworks™ rabattkod:50:- i rabatt + fri frakt på tandblekning hos Dentaworks

Dentaworks™ kör all in under hela vintern ända till slutet av februari och ger nu alla kunder som prenumererar på deras nyhetsbrev hela 50:- i rabatt + fri frakt oavsett ordervärde! Klicka på Anmäl till nyhetsbrev hos Dentaworks™ nedan och signa upp dig så får du en personlig välkomstrabatt skickad till dig via mail. Besök DentaWorks™ och läs mer om deras tandblekning här →

En unik rabattkod skickas till din mail ANMÄL TILL NYHETSBREV

Rabattkoden gäller tillsvidare

Såhär aktiverar man Dentaworks™ rabattkod

Notera att detta är en personlig rabattkod och går endast att få genom att signa upp sig på deras nyhetsbrev, men ingen fara – det är superenkelt och dom skickar inte flera hundra mail om dagen efteråt och de ger absolut inte under några omständigheter ut din epostadress (om du oroar dig för sånt). Klicka bara på ”Anmäl till nyhetsbrev” i rabattkupongen nedan så skickas du direkt till sidan där du kan signa upp dig. Det gör inget om du är kund sedan innan, mailet kommer ändå. Det denna rabattkod kan du alltså köpa redan prisvärd tandblekning ännu billigare!

Nyhetsbrev Dentaworks™

Ute efter andra rabattkoder på tandblekning?