SimpleSmile dubbelrabatt: Köp 2 tandblekningspennor värde 295:-, betala bara för en

SimpleSmile vet att deras kunder, nya som gamla, uppskattar rabattkoder och riktigt grymma kuponger så nu får alla hela 100% rabatt (blir det bättre än såhär?) på deras tandblekningspenna – men vad innebär det? Denna dubbelrabatt innebär att du får en helt gratis tandblekningspenna när du lägger en valfri tandblekningsprodukt; köper du ett SimpleSmile startkit så får du en gratis SimpleSmile tandblekningspenna värde 295:-, köper du en SimpleSmile tandblekningspenna så får du 100% rabatt på en till tandblekningspenna som automatiskt läggs till i kundvagnen (se bilden nedan). Alltså; så fort du lägger till en produkt så läggs automatiskt en blekpenna värde 295:- till i kundvagnen. Det kallar vi på whitening™ en dubbeldeal!

SimpleSmile är en av Sveriges mest sålda tandblekning

SimpleSmile är Sveriges näst mest sålda tandblekning hos oss (Dentway står för 1:a platsen) och kanske beror det på att de inte lämnar några tänder oblekta, samtidigt som de har 100% resultatgaranti, fri frakt och fri retur? Deras tandblekningsmedel har fått mycket uppmärksamhet den senaste tiden tack vare att fler och fler personer har upptäckt hur bra och effektiv samt skonsam deras tandblekning för hemmabruk är. Att de skickar med en gratis blekpenna att boosta effekten med efter en komplett tandblekning är inte världens dummaste idé heller och det uppskattas av såväl oss som alla kunder som testat dealen. Läs hela SimpleSmiles recension och test + före efter bilder här, eller beställ med en gång nedan. Denna dubbeldeal gäller året ut och kan kombineras med andra rabattkoder, som vår andra superdeal som ger ytterligare 10% rabatt på hela köpet. Missa inte den!

Köp med 100% rabatt Läs recension

simplesmile-tva-tandblekningspennor-for-priset-av-en

Hur man aktiverar rabatten på SimpleSmiles e-shop

Denna rabattkod kräver ingen aktivering i kassan på något sätt, utan läggs automatiskt till när du shoppas annan tandblekning i deras onlineshop. Du hittar bara den produkt du vill beställa, klickar på ”Lägg i kundvagn” och ser då direkt att 2 produkter lagts till i varukorgen. Lägger du musen över Kundvagnen så ser du en gratis tandblekningspenna för 0:- ligga under den produkt du ville beställa, vilket innebär 100% rabatt på din gratis blekpenna. Tack SimpleSmile!

Ute efter andra rabattkoder på tandblekning?