Köp Swiss Whitening startkit + Swiss Lashes 6ml med 35% komborabatt (utgången)

Swiss Clinic släpper rabattkod efter kupongkod och har nu såklart ännu en superdeal som är giltig under hela året! Nu kan du köpa Swiss Clinics populäraste och mest kompletta startkit Swiss Whitening till ett kraftigt rabatterat pris när du köper deras Beauty Kit som består av ett startpaket med tandblekning + deras omtyckta Swiss Lashes ögonfransserum som förstärker dina ögonfransar, gör dem fylligare, starkare samt ökar ögonfranstillväxten. Vi på whitening™ är först ut med denna rabattkupong som ger totalt 35% rabatt från Swiss Clinic så passa på nu.

swissclinic

Varför Swiss Clinic?

Swiss Clinic är som bekant en unik skönhetsbutik eftersom de står bakom såväl kompletta starterkit med tandblekning man utför hemma som hudvårdsprodukter som tagits fram av professionella hudläkare, tandläkare, specialister och andra experter inom branschen. Läser man Swiss Clinics omdömen på exempelvis Facebook eller andra recensionssidor så får de alltid toppbetyg av både tandblekningsanvändare som köpare av deras hudvårdsprodukter. Du hittar även prisbelönade skönhetsprodukter inom hud, hår, skönhet, tänder, ögon och ögonbryn samt olika kombinationspaket och mer.

Swiss Whitening är en av världens mest sålda tandblekning samtidigt som Swiss Lashes är en av världens mest effektiva tillskott för att boosta ögonfransarna. Om man läser alla recensioner hos respektive produkt så ser man direkt vad vi menar!

Köp med 35% rabatt Läs recension

Ute efter andra rabattkoder på tandblekning?