Test & recension av Dentaworks™ tandblekning

DentaWorks tandblekning logo

Dentaworks tandblekning via Dentaworks webbplats

Extra snabb tandblekning hemma
Ny revolutionerande blekgel
Effektiv Active-Oxygen-teknologi
Stort utbud av tandblekning och tandverktyg
Gratis hemleverans (24h leveranstid)
50kr rabatt på hela beställningen hos Dentaworks

Besök Dentaworks

Innehåll / Formula:
Pris:
Garantier:
Kvalitet:
Behandlingstid:
Sortiment:
Leveranstid:
Livslängd:

Dentaworks vill ge dig de bästa produkterna inom tandblekning för hemmabruk till de mest konkurrenskraftiga priserna och är en är en fulländad leverantör av tandvårdsprodukter som lyckats hålla nere på priserna utan att kompromissa med kvaliteten. Dentaworks har egen tillverkning, använder sig av stora volymer samt har en bra logistik för att prispressa ännu mera. Dentaworks sticker ut från marknaden tack vare sin kliniskt bevisade effekt, en unik Active-Oxygen-teknologi och rena formula som är 100% fri från restprodukter, och den första mars släppte de en ny revolutionerande, patenterad och peroxidfri formula som bleker tänderna dubbelt så snabbt mot tidigare. Alla Dentaworks produkter passar dig som både blekt tänderna hemma tidigare såväl som första gången.

Dentaworks tandblekning finns i flera olika varianter; allt från prisvärda startkit och tandblekningspennor till kompletta paket med stora rabatter, refills med tandblekningsgel för dig som redan har formade tandskenor, smarta tandverktyg som används av tandläkare, tandskenor och sist men inte minst omtalade ProDen PlaqueOff®, en produkt som effektivt håller tandsten borta, bevarar tändernas syrabalans samt skyddar mot stress. Beställ eller läs mer om ProDen PlaqueOff® här. De har även startkit med inkluderas blekpenna för förlängt resultat för 695:-, tidigare pris 990:-

Köp nu Besök webbplats

Dentaworks tandblekning

Dentaworks rabattkod, kuponger och specialdeals 27 april 2017

Idag den 27 april 2017 finns 1 aktuell rabattkod för Dentaworks tandblekning. Så fort vi hittar en ny rabattkod för Dentaworks så kommer du kunna hitta den här. Redaktionen på whitening™ är dedikerade till att finkamma nätet hela dagarna och skapa ännu bättre deals än någon annan för att du ska kunna köpa redan billig tandblekning ännu billigare.

Dentaworks™ rabattkod:50:- rabatt + fri frakt på tandblekning hos Dentaworks

Dentaworks™ kör all in under hela våren/sommaren och ger nu alla nya kunder som prenumererar på deras nyhetsbrev hela 50:- i välkomstrabatt + fri frakt på alla beställningar över 300:-. Klicka på Anmäl till nyhetsbrev nedan så kommer du till formuläret – signa bara upp dig så får du en personlig rabattkod skickad till dig via mail. Du kan avsluta prenumerationen direkt efteråt.

Signa upp dig (se ny flik) ANMÄL TILL NYHETSBREV

Rabattkoden gäller t.o.m. 30/6 Verifierad rabattkod Gäller köp över 300:-

Kontaktuppgifter

[email protected]
Behrens Group AB
Orgnr 556689-0314
Drottninggatan 13, 252 21 Helsingborg
www.tandblekning.com

Dentaworks garanterar:
Vita tänder snabbt, säkert och enkelt
Effektiv Active-Oxygen teknologi (unik formula)
Snabb, gratis leverans inom 24h
Kliniskt testade och godkända tandblekningsprodukter
Sveriges mest använda tandblekning
”Cruelty-free” och 100% gladkund-garanti

Betalningsmetoder i Dentaworks onlineshop:
Mastercard kortbetalning
VISA kortbetalning
Klarna delbetalning
Klarna faktura & direktbetalning
Trustly direktbetalning med internetbank

Tandblekningsprodukter och utbud i Dentaworks onlineshop:
Startkit 495:-, Dentaworks Plus + Blekpenna 695:-
Tandblekningspenna 395:-
Tandblekningsgel / Refill 349:-
Bettskena 269:-
ProDen PlaqueOff (tar bort all plack snabbt och säkert) 289:-
Tandverktyg (flera olika varianter) 199:-
Tungskrapa 49:-

Efter recensionen av Dentaworks hemma tandblekning får de slutbetyget:

Dentaworks före efter och resultat efter tandblekning

Dentaworks tandblekning: före och efter bild + resultat

Dentaworks är en av Sveriges mest sålda tandblekning och man kan bara genom att titta på före efter bilden till vänster förstå varför. Men en snabbt verkande formula och fräscha, naturligt vita tänder så är resultaten bland det bästa vi sett. Vi ser också att tänderna ser helt rena ut och att alla missfärgningar har raderats efter bara några behandlingar.

Är Dentaworks bra eller dåligt?

Här får du svar på om Dentaworks är bra eller dålig, samt om deras produkter verkligen fungerar. Eftersom redaktionen på whitening™ finkammar nätet hela dagarna efter vad oberoende hemmaanvändare och testpaneler tycker om olika tandblekningar för att enklare kunna betygsätta dem så har vi upptäckt att många undrar om Dentaworks tandblekning är dålig för tänderna, och detta besvarar vi här. Det enda redaktionen hittar är att konsumentprogrammet Plus utförde en undersökning 2012 av 3 tandblekningsmedel och där Dentaworks produkt ”Smile” (som idag är deras populäraste startkit) var under granskning (notera att vi inte hittar någonting idag 2016 om att den fortfarande skulle heta ”Smile”).

Plus undersökning 2012 visade att man såg 2 nyansskillnader efter 6 timmars blekning. Vi tycker inte att undersökningen var rättvis eftersom man inte ska bleka tänderna på detta sätt med produkter för hemmaanvändning, men Dentaworks tog åt sig av kritiken och har sedan dess utfört en rad förbättringar – man har både uppgraderat sin formula, förbättrat blekgelen samt förkortat tiden det tar att se resultat. Nu har det gått över 5 år sedan Plus utförde sitt test och idag vinner Dentaworks startkit ”Smile” alla tester när det kommer till rekordsnabb tandblekning hemma. Efter den första 30 minuters behandlingen ser man redan resultat (missfärgningarna lossnar) och efter 2 veckor behandling är tänderna helt fria från missfärgningar, rena – och framförallt vita. Fri från BPA, TEA och parabener.

Slutsats: Dentaworks tandblekning är absolut inte dålig – den är faktiskt en av dom bästa tandblekningarna på den svenska marknaden idag. Rekommenderas om du snabbt vill ha vita, sommarfräscha tänder. Här kan du även läsa vad riktiga kunder tycker om deras produkter samt vilka resultat de fått.

Recension(er)

Har du testat Dentaworks tandblekningsmedel? Kontakta oss, skriv en recension på några rader om upplevelse/åsikt/slutresultat och ge betyg (1 = Dålig 2 = Mellanbra 3 = Medel 4 = Bra 5 = Super). Din personliga oberoende recension dyker sedan upp här inom några dagar. Under din personliga recension ser du sedan en (1) upp till fem (5) enligt ditt betyg, inklusive förnamn och datum.

Se före efter bilder på andra tandblekningar.

Dentaworks tandblekning:
Betyg 5