Test & recension av Dentle One designad eltandborste

Dentle One

Under tiden du bleker dina tänder med tandblekning hemma, eller helt enkelt vill behålla det vita resultatet längre, så kan vi starkt rekommendera en snygg, väldesignad, extremt tyst och effektiv eltandborste – Dentle One. Denna eltandborste är så snygg att du vill ha den ståendes framme på badrumsbänken. Genom att kombinera design med funktion och prestanda är Dentle One eltandborste en av marknades bästa elektriska tandborste i dagsläget. Stickkontakten och laddaren är formade till en snygg kopp, så det smälter in och passar snyggt med den befintliga badrumsdesignen. Dentle One finns i 5 snygga och diskreta färger som passar vilken inredning som helst.

Kom ihåg att byta ut ditt tandborsthuvud: Starta en prenumeration

Det är superviktigt att byta ut tandborsthuvudena vid regelbunden användning för att kunna behålla effekten av borstningen. Eftersom alla tandborsthuvuden slits ut efter 1 månads användning (gäller alla tillverkare världen över) så måste man byta dessa huvuden enligt rutin. Men – hur ofta kommer man egentligen ihåg att köpa refills till sin tandborste? Genom att starta ett abonnemang så kan man bekvämt få hem refillen direkt i brevlådan, helt gratis, varannan månad. Varenda gång refill-paketet trillar ner i brevlådan vet man att det är dags. Tandköttet och tänderna förblir friska och rena, och du slipper tänka på detta. Idag har Dentle One 3 olika refillpaket:

1 refillpaket 159:-
2 refillpaket 289:-
3 refillpaket 379:- (Detta 3-pack ger dig 20% rabatt)

Dentle One rabattkod 27 april 2017

Idag den 27 april 2017 finns inga aktuella rabattkoder för Dentle One eltandborste eller tandborsthuvuden, men däremot får du 20% rabatt när du beställer ett 3-pack tandborsthuvud refills på deras webbplats. Så fort en ny rabattkod dyker upp så kommer du hitta den här, så vi rekommenderar att du bokmärker sidan och kikar in då och då för att hitta de senaste rabattkoderna för eltandborstar.

Designad eltandborste från Dentle OneDentle One eltandborste – Så snygg att du vill ha den framme!

Dentle One professionella eltandborste kan du enkelt beställa hos oss för endast 0:-, orginalpris 699:-, när du väljer att prenumerera på borsthuvuden, alla färger finns tillgängliga för omedelbar leverans. Du kan även beställa Dentle One effektiva tandborsthuvuden (refills) separat, men som du även kan prenumerera på för att enkelt och bekvämt få Dentle One eltandborsthuvuden direkt hem i brevlådan. Välj mellan 2-pack, 4-pack eller 6-pack med borsthuvuden. För att få köpa Dentle One eltandborste för 0:- så startar du en prenumeration på 5 paket med 2 borsthuvuden/paket. Ditt paket dyker smidigt upp i brevlådan varannan månad för endast 198:- per leverans. Använd Dentle One dagligen för att få friskare tänder och tandkött, utan att kompromissa med utrymmet i badrumskåpet.

Få Dentle One eltandborste för 0:- Besök webbplats

Tekniska specifikationer: Roterar medurs och moturs 8.000 gånger/min. 14 dagars batteritid. Vikt: 230g för eltandborste+laddare.

Test och recension av vår testpanel och oberoende recensenter

whitening™ har utfört en grundlig undersökning och finkammat nätet efter recensioner, omdömen och betyg som oberoende testpersoner utfört för att kunna ge dig en så korrekt recension för att du snabbare ska kunna ta beslutet om Dentle One eltandborste passar dig och om du ska beställa den. En på redaktionen på whitening™ har testat eltandborsten och ansåg att den var bekväm att hålla, snygg att se på – och sist men inte minst – riktigt bra borstning.

Eftersom Dentles ursnygga tandborste roterar 8000 varv/min så går det fort att borsta tänderna (2 minuter) och den säger till om man borstar för länge genom en extra vibration. Smart! Vi har kollat andra recensenters betyg och alla säger samma sak; på plus-sidan så gäller detsamma som vår testperson sa – den är tystgående, bekväm, skonsam och snygg. Passar in i vilket badrum som helst och kommer i en mängd färger och kan inte fungerar utmärkt att kombinera med en blekande tandkräm eftersom den kommer åt mellan tänderna tack vare den smarta designen i tandborsthuvudet.

Pricken över i:et blir den långa drifttiden (14 dagars användning morgon som kväll ungefär 2 minuter per borstning). Minussidan å andra sidan var (enligt testpanelerna på nätet) att det inte fanns några extra funktioner eller finesser, exempelvis laddningsindikator, timer för byte av borstzon eller trycksensor som känner av om man borstar för hårt – men vi på whitening™ tycker inte att det är ett minus – snarare plus eftersom batteritiden kan påverkas för mycket samtidigt som man ändå inte använder någon av funktionerna ändå (vi tror på sund förnuft). Allt som allt rekommenderar vi alla att prova en Dentle One eltandborste – nu kan du få den via oss för 0:- när du startar en prenumeration på tandborsthuvuden – annars kostar den 699:- och fri frakt.

Varför Dentle One eltandborste?

Dentle One är bland de bästa eltandborstarna på marknaden idag som ger dig en effektiv, tyst och framförallt skonsam rengöring för såväl dina tänder som tandkött. Eltandborsten har tagits fram av experter på området för att utveckla en så bra tandborste som kommer åt överallt, alla tuggytor, mellan tänderna och bakom tänderna vilket minimerar användningen av exempelvis tandtråd. Tandborsthuvudena är extra mjuka för att komma åt överallt samtidigt som den masserar tandköttet och låter det bli starkare med regelbunden borstning. I kombination med svensk design, prestanda, tillförlighet och en snygg design som passar alla badrumsinredningar får du en komplett eltandboste som verkligen gör vad den ska + lite till. Dentle One batteri håller i upp till 14 dagar med 2 borstningar per dag (morgon som kväll) och efterlämnar en fräsch, ren känsla. Tar även bort missfärningar i längden, men bara om du regelbundet byter tandborsthuvuden för att ha nya, fräscha tandborsthuvuden som förblir effektiva. Varenda refill har en livslängd på 2 månader vid rekommenderad borstning.

Dentle One:
Betyg 5