Fira Black Friday med Beconfident, nu får du 25% rabatt på hela ordern + fri frakt (utgången)

Beconfident slår på stort under omtalade Black Friday och släpper sin absolut bästa rabattkod någonsin – under en begränsad period får du 25% rabatt på hela beställningen, oavsett ordervärde, oavsett vilken typ av tandblekning eller tandblekningsmedel du beställer. Och inte nog med det – du får också en helt gratis Beconfident tandblekningspenna värde 295:- samt fri frakt med hemleverans direkt till dörren redan dagen efter ordern. Vi vill verkligen rekommendera alla att beställa sina klappar och kanske presenter under denna period eftersom denna kupong drar av 25% av det totala ordervärdet, så om du exempelvis köper ett startkit för 449:- så får du en gratis blekpenna inkluderat + fri frakt (totalt värde 793:-) för endast 336:-. Det kallar vi en riktig Black Friday superdeal!

Black Friday rabattkod:25% rabatt på hela beställningen hos Beconfident

Beconfident firar Black Friday och slår på stort – nu släpper de sin absolut bästa rabattkod någonsin; nu får du hela 25% rabatt på hela beställningen oavsett ordervärde! Och inte nog med det – du får också en helt gratis tandblekningspenna (värde 295:-) samt fri frakt såklart direkt till brevlådan. Denna kupong är exklusiv och gäller idag till och med 28 november.

BLACK25 Visa rabattkod

Tidsbegränsad rabattkod Verifierad Black Fridag-rabatt Gäller hela köpet

Du hittar alla före efter bilder på tandblekning från Beconfident här.
Läs hela testet och recensionen av Beconfident här.

Beställ Beconfident tandblekning enkelt online

Hur aktiverar man rabattkoden för Black Friday i kassan?

Det är superenkelt att använda sig av en kupong eller rabattkod i kassan. Du klickar på ”Visa rabattkod” i kupongen ovan sen öppnas en ny flik där du ser hela koden. Kopiera den bara, och klistra in i kassan innan du ska checka ut. Rabatten dras direkt från det totala ordervärdet. Gratis frakt är redan aktiverad, samtidigt som en gratis tandblekningspenna lagts till i ordern i samma veva som du la till tandblekningen du tänkte beställa ifråga. Klart! Vi vill verkligen rekommendera att passa på att beställa alla klappar under granen till nära och kära, eftersom denna rabattkod endast gäller idag till och med den 28:e november. Tack, Beconfident. Notera att de också vunnit Bäst i Test 2015 och 2016.

Köp nu Besök webbplats

Tack Beconfident!

Ute efter andra rabattkoder på tandblekning?