Diana testar att bleka tänderna med WhiteAmin® från Beconfident®

TEST AV WHITEAMIN® TANDKRÄM Nu har Diana (vår lyckligt lottade testperson) fått prova populära WhiteAmin® som vi fick skickade till oss av Beconfident för att testa och ta före/efter bilder. Efter över 1 månads regelbunden borstning så har vi summerat hela testet och kommit fram till om WhiteAmin® är värt ett köp eller inte – och vi kan kort säga att denna tandkräm faktiskt är den absolut bästa produkten för dig som vill ha vita, glättiga tänder i över 24 timmar, helt utan missfärgningar som sätter sig i tändernas ”gropar”. Läs Dianas test och utvärdering nedan.

Startkit med Whiteamin®, tandblekningspenna och blekgel från Beconfident (lånad bild).

Steg för steg instruktioner + utvärdering

Efter att ha fått hem paketet (såg ut precis som på bilden, glömde bara ta en bild så den är lånad för tillfället från Emelie från bloggen Vimedbarn.se) så kunde man bara le – detta är den vackraste förpackningen 2017. Men hur gör man då? Såhär står det i instruktionerna (och som man slaviskt ska gå efter så resultatet blir så bra som de utlovar – fuska inte):

  • 1. Pressa ut 1-2 ml tandkräm på din eltandborste (om du vill så kan du borsta tänderna med din vanliga tandkräm först)
  • 2. Borsta med Whiteamin® i ungefär 2-3 minuter eller tills din tandborste säger stopp morgon som kväll
  • 3. Klart – och mitt personliga tips blir att ta en tops och gnugga framtänderna med den så eventuella hårt sittande missfärgningar löses upp snabbare (går att göra redan efter första behandlingen)
  • 4. Borsta som vanligt i 1-2 månader eller sålänge tandkrämen håller – och gissa om min sambo blev sugen? Det blev han, och nu har vi beställt en varsin tandkräm. Vem vill inte ha vita tänder?

Testet – en månads behandling, men hur blev resultatet?

”Hade rökt i flera år, suttit och fikat (kaffe såklart) och massvis med bullar, socker, ännu mer socker, och annat gott. Blev glad när ett mail kom i inkorgen, förfrågan om att testat Whiteamin® som fått utmärkelse för att vara årets innovation. Behandlingen skulle ta en månad, men fick förklarat för mig att Whiteamin® egentligen inte bleker tänderna som vanliga tandblekningar, utan den tar bort missfärgningar från kaffe och sånt, samt gör tänderna ungefär 1-2 nyanser vitare (kan ha varit så bara för mig), så hade inga förväntningar på blekeffekten. Den innehåller tydligen ett ämne som ska ”behålla tändernas vithet”, det kan man skriva under på direkt.”

Före efter bild efter test av Whiteamin®

Före efter bild och resultat efter Whiteamin tandblekning (blekande tandkräm, lovar 2 nyanser vitare tänder).

Whiteamin® blev min räddning i nöden, och att förpackningen var fin ska vi inte sopa under mattan. Först borstades tänderna flera omgångar med en eltandborste och min vanliga tandkräm (ville inte ens öppna paketet först, den var så fin!) men efter dag ett så var det dags, öppnade kartongen och där var den fräscha tandkrämen i en pumpflaska med ett blått serum inuti med bubblor i. Smakade gott också, det står i instruktionerna att det ska vara mer av en ”Silk Mint smak”, men tyckte bara den smakade mint (vet inte riktigt vad silk står för, men kan vara att den inte ”tar över” smaken”…?).

Det stod också att den skulle ge tänderna vitaminer (vitaminerna A, B6, och C), men är osäker på var man ser detta… kanske är det vitaminerna som gör tänderna glättiga? Det står att ”när man borstar tänderna absorberar slemhinnorna i munnen vitaminerna”, och effekten ser man i hur rena tänderna känns med tungan.

Whiteamin® innehåller inget slipmedel och är därför inte utformad för att göra tänderna vitare, däremot blev de rena, fräscha, glättiga och gnistrar. Vem som helst skulle kunna smälta av det leendet, och det bästa av allt – den innehåller vitaminer som ger tänder, tandkött och slemhinnor en vitamin-boost.

Resultatet blev rent, fräscht, och framförallt glättigt som de beskriver tandkrämen. Glättigt beskriver resultatet bäst faktiskt efter en månad med intensiv tandborstning med WhiteAmin®. Och man behövde inte ens ”komplettera”, alltså det kändes som att denna tandkräm var tillräcklig eftersom mina tänder inte var så himla missfärgade från start. Sure, hade rökt och sånt i flera år men tänderna kunde varit värre innan om man säger så. Ett köp är rätt väl, kommer definitivt använda den igen.

Så glad blev Diana efter att ha prövat tandkräm WhiteAmin® från Beconfident som alltid är steget före konkurrenterna. Diana tipsar om att man beställer till ett startkit för bäst blekeffekt, men eftersom testet mer gick ut på känslan och resultatet och inte hur mycket den blekte (eftersom Whiteamin® egentligen inte har en blekeffekt, utan innehåller Sodium Coco-Sulfate som förbättrar tändernas vithet). Beconfident står även för en Cruelty-free produkt med fokus på hög kvalitet och bra priser.

VAD ANDRA KUNDER TYCKER Såhär skriver Nancy på Beconfidents egen produktsida för tandkrämen: ”Underbar! Kan inte byta tillbaka till mina andra tandkrämer nu, utan får helt enkelt fortsätta med er produkt. Stärker tandköttet och ger mig inget obehag i mungiporna som man fått av andra tandkrämer. Har fått vitare tänder dessutom + får en dos vitaminer med borstningen så wow!” Se alla recensioner här (öppnas i ny flik).

Whiteamin® innehåll och produktbeskrivning

WhiteAmin® innehåller flera olika ämnen vars fokus är att ge dina tänder en fräsch vitaminboost. Den innehåller vitaminerna A, B6, och C samt Sodium Coco-Sulfate som underhåller tändernas vithet. Levereras komplett i en vacker förpackning och i en airless flaska som gör tandkrämen snyggare än någon annan tandkräm. Nu kan du köpa den med 25% rabatt via oss. Läs gärna vår stora recension av Beconfident (tillverkaren bakom WhiteAmin).

Bild på Whiteamin tandkräm, utsedd till Årets Innovation av Aftonbladet.

Nu kanske du är intresserad av att…
… beställa testvinnande Beconfident® Dual Foam munskum eller se vårt stora test och utförliga recension av Beconfident®.

KÖP WHITEAMIN®

Utforska och läs mer…
… ett startkit är bäst för dig som bleker tänderna för första gången (nu har vi samlat över 18 startkit).
… en tandblekningspenna förlänger och boostar resultatet (nu finns 8 blekpennor).
… ett tandgloss fräschar upp och ger tänderna lyster.

HÅLL UTKIK Inom kort kommer vi publicera flera tester från både redaktionen med mängder av intressant information, recensioner, känslor inkl. före efter bilder, resultat och mer efter behandling med olika metoder för tandblekning.