Nu söker vi testpersoner – testa och ge betyg på Dermatrisse tandblekningspenna (avslutad)

Behöver du vitare tänder inför nyår? Nu söker vi på whitening™ mellan 15 och 20 testpersoner som är intresserade av att prova bleka tänderna hemma med Dermatrisse tandblekningspenna som är en av våra senaste tillskott här. Några på redaktionen är redan i full gång med Dermatrisse tandblekningsbehandling men nu söker vi alltså dig som vill vara en oberoende testperson hos oss för att bättre kunna avgöra hur bra denna tandblekningsmetod verkligen är – och om den är värd köpet!

Uppdatering – Dermatrisses tandblekningspenna har nu testats och hela recensionen med slutbetyg kan du läsa mer om här.

Anmäl dig idag som testperson idag – få hem blekpennan dagen efter

Alla personer är välkomna – anmäl dig innan 15/12 så får du pennan någon dag senare gratis i brevlådan och behandlingen är avklarad innan nyårsafton! – notera – tävlingen är avslutad! 16 personer kommer nu testa produkten och inom kort så skriver vi en sammanställning efter att ha fått in deras betyg, slutsats och resultat.

Du anmäler dig enkelt genom att maila hello@whitening.nu – vi återkommer om du är den utvalda för att få prova på den nya tandblekningspennan!

Dermatrisse tandblekningspenna (nu söker vi testpersoner)

Gör såhär:

1. Skicka ett mail med rubriken ”Test av Dermatrisse 2016”
2. Ange ålder, om du röker/snusar och ”graden” av missfärgningen på tänderna + adress
3. Vi kommer granska alla mail och se vilka testpersoner som passar bäst och skickar sedan ut whiteningpennan till 15-20 utvalda testvinnare med ytterligare instruktioner
4. Klart! Du kommer behöva ta en före / efter bild samt ge ett betyg samt skriva en kortfattad recension
5. När vi fått in anna resultat så uppdaterar vi topplistan

young elegant woman holding a banner on a white background