Ny tillverkare hos whitening™: Megawhite tandblekning hemma

Woho! Nu har whitening™ fått in ytterligare en aktör som står bakom professionell tandblekning man utför hemma snabbt, säkert och helt smärtfritt: Megawhite startkit som är ett växande företag baserat i UK och är en av landets största tandblekningstillverkare på markanden idag.

Med en unik, patenterad formula växer deras kunddatabas och nu har de alltså startat med marknadsföring av sina proffsprodukter i Norden – och Sverige. Vi har spanat in några oberoende recensioner och testpaneler som tagit en titt på detta varumärke och alla verkar vara överens – Megawhite lovar en ovanligt snabb behandling som endast tar 5 dagar, mindre än en vecka alltså, och resultatet håller i upp till ett år beroende på livsstil! Testpanelerna håller med och vi på whitening™ ger startkitet 4.5 i betyg. Det som drar ner betyget en aning är att den kostar 699:- vilket är ca 15% mer än andra starterkit som man hittar på vår webbplats – men man vår verkligen valuta för pengarna! Du hittar före efter bilder här.

Varför tandblekning från Megawhite?

Megawhite menar att ett strålande vitt leende får oss människor att må bra och göra ett riktigt gott intryck. Kaffe, te, rödvin, snus, cigaretter och annat kan med åren efterlämna tråkiga missfärgningar och få tänderna att gulna, men med en komplett tandblekning från Megawhite vet du att alla dessa missfärgningar raderas – på bara 5 dagar! Den unika, patenterade formulan är unik i sitt slag och kommer åt alla tänder i munnen, även visdomständerna, eftersom den smarta tandskenan anpassas och tränger igenom där inte ens eltandborstar når. Vi tror att Megawhite kommer bli en riktig succé i Sverige och nu kan du köpa den via oss! Läs mer och beställ direkt här. Kitet innehåller en bettskena och 2x6ml whitening gel.

Megawhite® lovar:
✔ Hög kvalitet och en patenterad formula med snabba resultat
✔ Vitare resultat snabbt, under 30 minuters behandlingstid
✔ Giftfri och smärtfri tandblekning som håller i över 3-4 månader
✔ Garanti och högsta kvalitet
✔ Radera alla spår efter te, kaffe, läsk, rödvin & tobaksvaror som snus och cigaretter
✔ Har vunnit utmärkelsen Bäst i Test tandblekning av stylingagenten.se’s användare

köp-megawhite