Test & recension av Dentway™ tandblekning

Dentway™ tandblekning logo

Dentway™ tandblekning via deras webbplats

Snabb behandling
Håller i upp till 2 år efter en tandblekning
Effektiv mot grova fläckar
Hög kvalitet
Snabb och gratis hemleverans
Nu med -50% rabatt på Dentway testvinnande startkit

Besök Dentway

Innehåll / Formula:
Pris:
Garantier:
Kvalitet:
Behandlingstid:
Sortiment:
Leveranstid:
Livslängd:

Svenska Dentway™ står bakom en av marknadens mest sålda startkit för tandblekning hemma och är helt peroxidfri, säker, prisvärd och framförallt effektiv mot grovt missfärgade, gula tänder. Dentway har sitt huvudkontor i Sverige men är också verksamma i Norge och Polen, samt arbetar med produktpartners som SB12 och Pepsodent för bästa tänkbara formula. Dentway har även en egen tandsköterska som du kan kontakta för kostnadsfri tand-och munvårdsrådgivning året runt eller få allmänna tips om tandvård eller Dentways egna tandblekning. Dentways white strips har även fått utmärkelsen bäst i test 2016 samt topprecensioner hos en mängd testpaneler och oberoende kunder som testat deras tandblekningsmedel.

Dentways refills räcker till 32 – 36 behandlingar och tandblekningen i sig håller i nästan 2 år (beroende på livsstil) samt finns som flerpack med upp till 3 refills. Passar dig som vill ha extra mycket tandblekning för pengarna, nu får du dessutom fri frakt om du handlar för över 400:-.

Extra lång livslängd och refills som håller för 36 behandlingar

Dentways tandblekningsutbud består av en rad välkända produkter så som Dentway starter kit som räcker till 36 behandlingar och nu är nedsatt med 50%, effektiva Dentway whitening strips som du kan läsa recensionen om här, storpack med refills, produkter för dålig andedräkt, tandkrämer som bleker dina tänder m.m. för ett långvarigt resultat utan missfärgningar som håller i upp till 1-2 år. Det enda vi saknar är en Dentway tandblekningspenna men Dentway har meddelat att de inte tror på denna tandblekningsmetod.

Plus-sidan av Dentways tandblekning är att du får vita resultat som håller i upp till 2 år, effektiv mot missfärgningar, fick bort gamla fläckar efter långvarig rökning, snabb kundservice med professionella rådgivare som besvarar alla frågor, en blekgel (refill) håller för upp till 36 behandlingar (!).

Det som drar ner betyget något är lång leveranstid om man bor utomlands, endast fraktfritt om man handlar för över 400:- (fri frakt är standard i denna bransch).

BESÖK DENTWAY

Kontaktuppgifter till Dentway

info@dentway.se
Dentalbolaget Sverige AB
Orgnr 556791-6886
Dentway på Facebook
Adolf Fredriks kyrkogata 13, 111 37 Stockholm

Dentway rabattkoder, kuponger och specialdeals 8 december 2023

Idag den 8 december 2023 finns 1 aktuell rabattkod och 1 specialdeal för Dentway tandblekning. Samma minut vi hittar ytterligare en ny rabattkod som fungerar så kommer den direkt att dyka upp här. Ett startkit är rabatterad med 400:- eller 45% vilket innebär att originalpriset är 895 kr, men kostar nu 495 kr sedan de vann utmärkelsen bäst i test 2016. Den andra rabattkoden ger ytterligare 5% rabatt på hela köpet.

Dentway rabattkod:400:- rabatt på Dentway starterkit som fått bäst betyg

Dentway har nu 400:- (45%) rabatt på startkit med professionell tandblekning som skonsamt och effektivt bleker dina tänder som håller i flera år efteråt. Tidigare pris var 895:- men kostar nu endast 495:- när du beställer tandblekningskitet online. Du finner även Dentways succé whitening strips för 445:- eller 423:- med rabattkod under. Besök Dentway →

Ingen rabattkod krävs Visa rabattkod

Rabattkoden gäller 8 december 2023

Exklusiv rabattkod:5% rabatt på hela köpet hos Dentway med vår unika rabattkod

Dentways produkter för tandblekning och munvård är Sveriges mest sålda och har gett hundratusentals kunder vitare tänder snabbt och utan smärtor. Dentway har startkit, refills, white strips och mer, och nu kan du beställa allt detta med 5% rabatt via oss. Beställ nu och ange rabattkoden nedan så får du 5% rabatt på hela köpet hos Dentway. Rabattkoden gäller tillsvidare.

DENTWAY5YX Visa rabattkod

Gäller tillsvidare Verifierad rabattkod Gäller hela köpet

Dentway garanti och affärsidé:
Garanterat vitare tänder efter 10 dagar för kunder som testar Dentways tandblekning första gången, pengarna tillbaka om du inte skulle bli tillfreds med resultatet
Noga utvalt utbud av tandblekning och munvårdsprodukter
Alltid fri frakt över 400:-, 24h snabb leverans
Legitimerad tandsköterska som ger fri rådgivning och svarar på alla frågor (året runt)
Noggrant testade tandblekningsprodukter av högsta kvalitet
Skonsam mot tänder, tandkött och mun
Leverans över hela världen
Kraftfull blekgel som även tar bort hårt sittande missfärgningar efter snus, tobak, cigaretter m.m.

Betalningsmetoder i Dentways onlineshop:
PayEx
Mastercard kortbetalning
VISA kortbetalning
Klarna faktura & direktbetalning
Swish (via Klarna)

Tandblekningsprodukter och utbud i Dentways e-butik:
Starter kit 495:-
Testvinnande White strips 445:-
Refill kit 345:-
Övriga tandblekningsprodukter som tandtråd, produkter för dålig andedräkt, blekande tandkrämer och professionella eltandborstar

Fullständig recension och test av Dentways tandblekning

Testet utfördes av oberoende testpersoner och efter 2 veckors tandblekning hemma med deras prisbelönade starkit kan vi summera en komplett recension och ge Dentway ett betyg. Vi kollar även leveranstid (både utomlands och i Sverige), emballage och paketering, webbplatsens användarvänlighet, rabattkoder för nya och tidigare kunder, om de är med i trygg E-handel, support, formula, utbud av produkter, om de står för en Cruelty-free värdegrund, refills och hur länge tandblekningen räcker, hur enkelt det är att använda, hur lätt tandskenorna formar sig och annat som kan vara av intresse. Testet och recensionen kan du läsa mer om nedan.

Leveranstid, fraktkostnad och emballage
Vår testperson beställde hem startpaketet till en adress i Göteborg, samt en adress på Malta. 2 dagar efter beställningen (en onsdag, beställningen utfördes runt 23:00 på måndag) så damp ett komplett paket med Dentways logga ner i brevlådan. Paketet till Malta kom dag 3, ovanligt snabbt för att vara utomlands (Maltas post brukar ta några extra dagar, men denna gång gick det snabbt). Frakten vad gratis såklart, och vi ger leveranstiden 5/5. Paketet var bra förseglat och med plastfickor så det inte skadas under transporten. Inga anmärkningar på varken emballaget eller frakttiden. Och paketet såg frestande ut.

Dentway slutbetyg:

Frakten är gratis så länge man beställer över 400:- vilket innebär att nästan alla beställningar ändå blir kostnadsfria eftersom de flesta produkter kostar runt 500-lappen, annars kostar frakten 29:-.

Webbplatsens användarvänlighet och Trygg E-handel
Bild på logon för Trygg E-handelDentway har en lättnavigerad webbplats där man snabbt finner allt man söker. Vi hade gärna sett en annan font dock, kanske Raleway som whitening™ använder, men det har ingenting med webbplatsens användningsupplevelse att göra. Det är enkelt att lägga till produkter i varukorgen, surfa runt, läsa information från deras stora meny överst samt checka ut / lägga sin order. Det finns flera olika betalningslösningar att betala med, inklusive Klarna faktura med 0% ränta (köp på avbetalning, köp nu betala sen). En enkel, lättnavigerad och enkel webbplats där man snabbt hittar det man söker. De är också med i organisationen Trygg E-handel. Betyget blir 4,5/5.

Betyg:

Rabattkoder, kuponger och deals
Dentway kör rabattkuponger, kraftigt nedsatta tandblekningsprodukter (upp till halva priset), specialdeals som endast gäller nu och såklart fri frakt som gäller året om vid köp över 400:-. Alla rabatter gäller både nya som tidigare kunder för att ingen ska känna sig utanför vilket vi gillar. Ett exempel är att deras startkit under en begränsad tid kostar 495:-, när originalpriset varit 895:- tidigare. Utöver denna kraftiga rabatt kan man också få 5% extra rabatt på det redan sänkta priset vilket gör att man kan köpa startkittet med totalt 50% rabatt. Alla Dentways paket med refills samt whitening strips har också bra priser redan innan, lägg då på 5% rabatt på detta och få ett mycket billigare pris.

Betyg:

Utbud och kundservice/support
Utbudet består av allt man behöver för att bleka tänderna hemma; kompletta startkit, refills, whitening strips, tandborstar och eltandborstar, produkter för dålig andedräkt så som SB12 tabletter, tandtråd och mer. Det enda vi saknar är en Dentway tandblekningspenna, men efter att ha kontaktat Dentways support (som för övrigt svarade någon timma efter att vi skickade mailet, ännu snabbare svartstid om man skriver på Facebook) så säger de att de inte tror på metoden att bleka tänderna med en tandblekningspenna. Vi respekterar detta och ger därför utbudet 4,5 i betyg, men kundservicens responstid 5+/5.

Betyg:

Produkternas formula och kvalitet inkl. slutbetyg
Formulan innehåller ingen farlig peroxid och är utvecklad för att inte kännas av, och vi håller med. När man applicerar gelen (som håller i upp till 36 behandlingar / 10ml gel vilket är avsevärt längre än konkurrenterna) så luktar det ingenting, är inte klibbigt alls utan lägger sig som en perfekt hinna runt tänderna tack vare de lättformade bettskenorna (Obs: var noga med att maximalt ha dom 5 sekunder i det varma vattnet annars kan de krympa) som kommer med startpaketet. Använder du white strips så blir det ännu enklare. Blekgelen är skonsam och man kan nästan se medans tandblekningen sitter i (tack vare den genomskinliga bettskenan) hur gelen gör det den ska, och desto längre man låter tandbleknignen sitta i, desto snabbare och bättre blir slutresultatet.

Efter 1 vecka hade testpersonen vita tänder fast ändå på ett naturligt sätt, alla missfärgningar var helt raderade och nu var det dags att bleka undertänderna (det rekommenderas att bleka övertänderna först för att kunna se skillnaden). Testpersonen upplevde inga som helst ilningar, inga skador eller ont i tänderna. Hon fick helt enkelt vitare tänder, och alla missfärgningar från åratal av rökning och kaffedrickande försvann efter en vecka. Efter recensionen får Dentway betyget 4.2 av 5.

Dentway tandblekning: före och efter bild + resultat

Dentway är vinnare av årets största Bäst i Test undersökning och har kammat hem förstapriset i alla kategorier; startkit, white stripes och refills – och när man ser resultatet efter en komplett tandblekning hemma från Dentway är det inte svårt att förstå varför. Till vänster ser ni när en oberoende testperson provade på Dentways startkit i en vecka och fick strålande, men ändå naturligt, vita resultat på alla tänder, inklusive hörntänderna samt precis vid tandköttskanten.

Notera hur det inte ser överdrivet vitt ut, utan bara sådär fräscht, rent som man vill ha det. Vill du ha kritvita tänder så är det bara att fortsätta bleka tills du får resultatet du eftersträvar, eller spara resterande blekgel och boosta effekten då och då.

BESÖK DENTWAY

Recension(er)

Har du testat Dentways tandblekningsmedel? Kontakta oss, skriv en recension på några rader om upplevelse/åsikt/slutresultat och ge betyg (1 = Dålig 2 = Mellanbra 3 = Medel 4 = Bra 5 = Super). Din personliga oberoende recension dyker sedan upp här inom några dagar. Under din personliga recension ser du sedan en (1) upp till fem (5) enligt ditt betyg, inklusive förnamn och datum.

Se före efter bilder på andra tandblekningar.

Dentway tandblekning:
Betyg 4.2