Nyhet hos Dentaworks™, ny revolutionerande tandblekningsgel för halverad behandlingstid

Dentaworks är en av världens bästa tillverkare när det gäller tandblekning för hemmabruk och med konstant forskning och vidareutveckling av sin formula så har nu Dentaworks gått steget längre och blivit ännu bättre tack vare sin nya, revolutionernande tandblekningsgel. Den största skillnaden mellan den nya formulan mot den tidigare är att tänderna nu bleks dubbelt så snabbt, utan att kompromissa med resultatet. Tidigare så hade Dentaworks en behandlingstid på mellan 10 dagar och 2 veckor, men har nu alltså halverats vilket innebär att du ska kunna se slutresultatet redan efter en vecka. Det kallar vi att bleka tänderna snabbare än någonsin. Den enda aktören som är i samma kategori samt har fått slutbetyget ’Bäst i test’ är Beconfident, läs recensionen här.

Dubbelt så effektiv mot tidigare formula
Snabb tandblekning, resultat direkt och räcker till 30 behandlingar
100% säker mot tänder och tandkött
Kliniskt bevisad effekt
Peroxidfri, Cruelty-free och helt pH-neutral blekgel
Fri från BPA, TEA och parabener

Ny blekgel i alla Dentaworks startkit, blekpennor och refills

Dentaworks har nu efter åratal av forskning släppt sin nya tandblekningsgel och går att beställa hem redan idag via deras webbplats. Blekgelen är dubbelt så snabb mot tidigare, ger en snabb blekning med resultat redan efter första behandlingen, 100% säker mot tandkött och tänder, har en kliniskt bevisad effekt samt består av en peroxidfri, pH-neutral formula. Samtliga tandblekningsmedel hos Dentaworks™ är Cruelty-free. Redaktionen på whitening älskar Dentaworks startkit och har listat den som bäst i test 2017 av ovan orsaker och nu ökar betyget ännu mer sen de släppte sin nya revolutionerande blekgel.

Köp nu

Beställ Dentaworks tandblekning med 50:- rabatt och fri frakt

Dentaworks har redan prispressat sina tandblekningsprodukter tack vare att de inte använder sig av några mellanhänder (de står för såväl distribution som tillverkning) men vi på whitening™ har ändå lyckats få tag på en rabattkod som ger hela 50 kr rabatt samt fri frakt oavsett ordervärde och vad du beställer. Klicka bara på ’Anmäl till nyhetsbrev’ nedan, ange den när du lägger din beställning sen har du sparat ännu mer pengar på tandblekning. Enkelt. Du får dessutom likvärdiga resultat som om du hade gått till en tandläkare, men genom att utföra behandlingen hemma så kan du spara upp till 5000:-.

Dentaworks rabattkod:50:- i rabatt + fri frakt på all tandblekning hos Dentaworks

Dentaworks kör all in under hela vintern ända till slutet av februari och ger nu alla kunder som prenumererar på deras nyhetsbrev hela 50:- i rabatt + fri frakt oavsett ordervärde! Klicka på Anmäl till nyhetsbrev hos Dentaworks nedan och signa upp dig så får du en personlig välkomstrabatt skickad till dig via mail. Besök DentaWorks och läs om deras tandblekning här.

Signa upp på nyhetsbrev (ny flik) ANMÄL TILL NYHETSBREV

Rabattkoden gäller t.o.m: 28 Februari