Före och efter bilder & resultat efter en tandblekning hemma med startkit

Innan man ska ta beslutet om vilken tandblekning man ska köpa för att bleka tänderna kan det vara intressant att se vilka resultat andra personer fått när de använt hemmatandblekning från de populäraste (och bästa) tillverkarna på marknaden idag. Här ser du alla senaste före efter bilder inklusive recensioner av kunder som testat tandblekning hemma från Beconfident®, Confidentsmile®, Dentaworks™, White One®, Dentway™ och många fler.

Beconfident® logo

Omdömen & recensioner för Beconfident® tandblekning

”Har bara gott att säga, vilket resultat… har både snusat och rökt och trodde det var kört men efter några blekningar ser tänderna yngre ut”
Peter om Beconfidents® startkit

”Det var väldigt enkelt att använda”
Sara-Ann om Beconfidents® blekpenna

”Nu har jag använt Beconfident® endast 4 gånger på den översta tandraden och man kan redan se skillnad mellan över och under tandrad.”
Sahar om Beconfidents® startkit

Beconfident® före efter bilder och resultat efter en tandblekning hemma.

Beconfident® före efter bild och resultat

Beconfidents® enastående resultat har påvisats år efter år, och med en ständigt förbättrad formula så blir Beconfidents® produkter bara bättre vilket vi verkligen uppskattar. Om man tittar på före efter bilden så ser man snabbt hur tandblekningen verkligen har blekt bort varenda uns av missfärgning – överallt på alla tänder, både mellan tänderna och på hörntänderna. tack vare den smidiga munskenan som man enkelt formar. Resultatet är strålande vita, nästan kritvita tänder, fast på ett naturligt rent sätt. Beconfident® har fått Bäst i test 2016 och 2017beställ med 15% rabatt.

Läs mer / Köp Läs recension

Exklusiv rabattkod: -15% rabatt på Beconfident®’s startkit med 2 blekgel + fri frakt

Beconfident står bakom marknadens mest sålda tandblekning och har nu i samarbete med oss tagit fram en ny, exklusiv rabattkod som endast finns att få här. Nu får du 15% rabatt totalt på deras uppdaterade startkit med 2 blektuber, en gratis tandblekningspenna + fri frakt såklart. Ange rabattkoden nedan så får du hela 15% rabatt på startkitet.

whitening25 Visa rabattkod

Gäller den 28 maj 2024 Verifierad rabattkod Gäller Be confident® startkit

 

Logo på Dentaworks

Omdömen & recensioner för Dentaworks tandblekning

”Jag har provat Dentaworks startkit och det fungerar verkligen. Såg resultat efter några gångers användning och har fått flera komplimanger för mina vita tänder. Har även vänner som provat och fått lyckade resultat! Och gelen varar jättelänge..det syns knappt att jag använt det. Men man ska förvara gelen i kylen, då håller det längre…”
Anna-Sui om Dentaworks tandblekningskit

”Jag kör inte 30 minuter utan låter det vara hela natten…vaknar alltid med ett leende.. det funkar riktigt bra! Inte så dyrt heller!”
William om Dentaworks startkit

”Dentaworks tandblekning starkit ger mig två anledningar att le, ett för att produkten till 100% fungerar snabbt, två för mitt nya vita leende, är superglad!”
Mikael Beermann om Dentaworks startkit

Dentaworks före efter och resultat efter tandblekning.

Dentaworks före & efter bilder och resultat

Dentaworks är en av Sveriges mest sålda tandblekning och man kan bara genom att titta på före efter bild till vänster förstå varför. Men en snabb formula och fräscha, vita tänder så är resultaten bland de bästa vi sett. Tänderna ser helt rena ut och att alla missfärgningar har raderats.

Läs mer / Köp Läs recension

Ny rabattkod:50:- i rabatt + fri frakt på all tandblekning hos Dentaworks

DentaWorks tandblekning är för dig som söker ett vitare leende snabbt till ett överkomligt pris utan kompromisser. DentaWorks tar effektivt bort alla missfärgningar och efterlämnar vitare tänder redan efter första behandlingen. Beställ nu och ange rabattkoden nedan eller prenumerera på deras nyhetsbrev så får du 50 kr rabatt på all tandblekning! Besök Dentaworks →

242339FD Visa rabattkod

Rabattkoden gäller 28 maj 2024

 

White One logo

Omdömen & recensioner för White One® tandblekning

”Grymt bra butik, bra produkter som fungerar och trevlig kundservice!”
Okänd användare om White One e-butik

”Har använt gelen flera gånger med en absolut positiv effekt. Tänderna blev flera nyanser vitare. Inledningsvis fick jag lite ilningar i tänderna men de försvann ganska snabbt. Priset är ok och leveransen var snabb och smidig. Kan varmt rekommenderas.”
Okänd användare av White One startkit

”Har testat allt från White One, från kosttillskott och kosmetikaprodukter till tandblekning och alla produkter håller hög kvalité, kul att för en gång skull få se resultat snabbt dessutom!”
Gabriella Jansson om White Ones tandblekning för hemmabruk

White One före och efter bilder och resultat

White One har en av dom bästa, mest naturliga resultaten på marknaden och är i samma klass som Beconfident. White Ones skonsamma tandblekningspenna tränger in där missfärgningen sitter som hårdast och löser upp den. Den inkluderade LED-lasermaskinen snabbar på processen med att radera fäckar, inte bara på framtänderna utan på baksidan också. White One rekommenderas också för dig som vill ha en extra snabb blekning.

Läs mer / Köp Läs recension

Ny exklusiv rabatt:20% när du beställer tandblekning hos White One

Woho! Under hela månaden får nu alla kunder 20% rabatt på hela utbudet hos White One, oavsett ordervärde. Proppa kundvagnen full med presenter och ge bort till någon du tycker om, eller varför inte satsa på att få ett sommarfräscht leende? Använd rabattkoden nedan när du checkar ut så dras 20% rabatt direkt! Tips! Prova White Ones white strips ännu billigare.

WHITESMILE Visa rabattkod

Rabattkoden gäller för: 28 maj 2024

 

Omdömen & recensioner för Dentway tandblekning

”Tycker att White Strips fungerade väldigt bra! Speciellt om man vill bleka tänderna men inte lägga så mycket tid på det, en del andra produkter är väldigt omständigt att använda.”
Anette Isaksson om Dentway White strips

”Har nu använt White Strips i 7 dagar och är mycket nöjd, tänderna flera nyanser vitare. Rekommenderas.”
Iréne B Torstensson om Dentway White strips tandblekning

Dentway kan jag rekommendera. Fungerade super på mig, får ständigt höra vilka fina vita tänder jag har. Trots säkert 5 år sen jag gjorde det själv. Fast nu hade jag rätt vita tänder innan samt dricker inte kaffe, te eller vin. Men fungerade bra på mig!
Oberoende användarrecension via Flashback

Dentway före efter bild och resultat

Dentway är vinnare av årets största Bäst i Test undersökning och har kammat hem förstapriset i alla kategorier; startkit, whitening strips och refills – och när man ser resultatet efter en komplett tandblekning hemma från Dentway är det inte svårt att förstå varför. Till vänster ser ni när en oberoende testperson provade på Dentways startkit i en vecka och fick strålande, men ändå naturligt, vita resultat på alla tänder, inklusive hörntänderna samt precis vid tandköttskanten. Skulle du endå söka kritvita tänder så är det bara att fortsätta med flera behandlingar tills du får resultatet du söker.

Ett startkit hos Dentway kommer med tillräckligt mycket blekgel för att utföra 36 behandlingar.

Dentway exklusiv rabattkod: 5% rabatt på Dentways tandbleking med vår kod

Dentway tandblekningsprodukter och tandblekningsmedel är Sveriges mest sålda och har gett hundratusents kunder vitare tänder på bara några behandlingar. Dentway har startkit, refills, whitening strips och mer, och nu kan du beställa allt detta med 5% rabatt via oss. Beställ nu och ange rabattkoden nedan så får du 5% rabatt på hela köpet hos Dentway.

DENTWAY5YX Visa rabattkod

Rabattkoden gäller för 28 maj 2024

 

Omdömen & recensioner för Swiss Clinic tandblekning

”Swiss Clinic är den bästa investeringen jag har gjort i mig själv, jag är så himla nöjd med mina vita tänder.”
Jonna Hultqvist om Swiss Whitening startkit

”Jag brukar vara väldigt skeptisk till sådana här grejer men jag testade Swiss Clinics tandblekning som fungerade jättebra, nu använder min kille det också. ”
Vivianne Carlsson om Swiss Clinic tandblekning

”Jag dricker mycket kaffe, och mina tänder har gradvis blivit missfärgade. Tänderna var inte glänsande vita efter första behandlingen, men de var definitivt vitare och efter några behandlingar var de lika vita som jag hade hoppats.”
Pascal Larsson om Swiss Clinic tandblekningskit

Swiss Clinic tandblekning före efter bild och resultat

Swiss Clinic’s succé Swiss Whitening är en komplett serie med tandblekning för hemmabruk som på ett snabbt och framförallt enkelt sätt tar bort gamla som nya missfärgningar samt polerar tändernas yttre för ett så bra och vitt, men ändå naturligt resultat som går att få. Swiss whitening fokuserar också på att sanera kaffefläckar då den är den största orsaken till missfärgade tänder efter tobak och vin.

Läs mer / Köp Läs recension

Ny rabattkod för Swiss Clinic:100:- rabatt och fri frakt på hela beställningen

Beställ redan prisvärd tandblekning från Swiss Clinic ännu billigare genom att använda vår nyfunna rabattkod som ger dig 100:- rabatt och fri frakt på hela beställningen – handla Swiss Whitening kompletta startkit, omtyckta Swiss tandblekningspenna eller något annat hos Swiss Clinic, exempelvis hudvårdspaket med rabatt. Kassakoden är tidsbegränsad.

Nyhetsbrev100 Visa rabattkod

Gäller den 28 maj 2024

 

Confidentsmile tandblekning med laser

Omdömen & recensioner för ConfidentSmile tandblekning

”Blev överraskad! Snabb leverans och märkbart resultat efter bara tre blekningar. Tack från en rökare!”
Lars om Confidentsmile startkit

”Tandblekningskitet var lätt att använda och mina tänder har blivit vitare. Bra kvalité och mycket för pengarna!”
Sara om Confidentsmile startkit

Confidentsmile före efter bild och resultat

Confidentsmile har blivit välkända för sina utmärkta resultat och framförallt snabba behandling. Tack vare sin effektiva UV LED-lasermaskin så bleks tänderna dubbelt så snabbt mot andra aktörer. Före efter bilden till vänster visar Confidentsmiles egna testperson efter en veckas behandling, och resultatet blev 8 nyanser vitare tänder. Man ser även på bilden hur det gula mellan tänderna helt blekts bort, och inte en enda missfärgning eller fläck går att skymta. Beställ och läs mer om Confidentsmiles startkit med gratis LED-lampa här.

Läs mer / Köp

Confidentsmile sommar-REA: 25% rabatt på 25 ml refill med tandblekningsgel

Sommaren är här och Confidentsmile har enligt tradition släppt loss en ny rabattkod som ger dig hela 25% rabattrefill med tandblekningsgel under hela juni. Klicka på Visa rabattkod nedan, lägg en refill med blekgel i kundvagnen som nu är nedsatt till 299:- (ord. pris 349:-) så sparar du ytterligare 75:-. Fri frakt och 30 dagars öppet köp, we like

juni Visa rabattkod

Verifierad rabattkod Giltig under juni Gäller Confident Smile refill

 

iWhite tandblekning logo

Omdömen & recensioner för iWhite instant tandblekning

”Det är ett prisvärt och relativt enkelt sätt att få vitare tänder.”
Vittellersvart.se om iWhite Instant

iWhite före efter bild och resultat


Läs mer / Köp

 

Megawhite tandblekning logo

Omdömen & recensioner för Megawhite Perfection tandblekning startkit

”Fick riktigt vita tänder nästan direkt, älskar denna tandblekning!”
Tamara S om Megawhite tandblekning

Megawhite före efter bild och resultat


Läs mer / Köp

100% resultatgaranti och alltid kliniskt godkända produkter

Se före efter bilder och slutgiltiga resultat på personer som utfört tandblekning hemma hos whitening™. Alla tandblekningsprodukter du hittar på denna sida är kliniskt säkrade, godkända av EU (innehar EU-certifikat) och är av högsta kvalitet. Om du inte blir tillfreds med resultatet får du oftast pengarna tillbaka, och/eller en ny tandblekningsprodukt för att försöka en gång till. Kontakta aktören ifråga för fler frågor om produkter, ångerrätt, returrätt eller garantier.

Startkit & DuopaketBeskrivningPrisBeställ
Beconfident tandblekning, testvinnare 2017.
15% rabatt


Fick utmärkelsen Bäst i Test tandblekning 2019 och 2020

Beconfident är Sveriges mest sålda tandblekning, beställ via oss med upp till 50% rabatt
Tandblekningspenna ingår kostnadsfritt, värde 295:-, med alla ordrar över 200:-
En 15 min behandling per dag ger riktigt vita tänder efter bara en vecka som håller i 1 - 2 år
Har fått 5 av 5 i betyg hos VeckoRevyn + 100% garanti samt fri frakt - läs alla recensioner här

Ny rabattkod! Ange staywhite-whiteningnuSe rabattkod och få 25% rabatt på Premiumkit + Stay White ✓ Testad
Exklusiv rabattkod! Ange whitening10Se rabattkod och få 10% rabatt på allt + fri frakt ✓ Testad
Ange whitening25Se rabattkod och få 15% rabattstartkit + 2 refills och gratis blekpenna ✓ Testad
Super-REA! Ange GLAMW15Se rabattkod och få totalt 50% rabatt på glamourpaketet ✓ Testad
449:- Nu: 404:- / x1 Startkit
728:- Nu: 618:- / Kit med 2 blekgel
699:- Nu: 629:- / Premiumkit
Köp / Läs mer
Läs recension
WhiteOne tandblekning Ultimat tandblekningskit från White One med blekpenna, munspray, laser + blekande tandkräm
Få ett vackert, vitt hollywood-leende på bara 2 veckor med White One - nu med 20% rabatt
Snabba vita resultat hemma som syns direkt utan ansträngning med peroxidfri formula
Komplett kit med toppbetyg och allt du behöver för att bleka tänderna vita och fräscha

Tidsbegränsad rabattkod! Ange WHITESMILE Se rabattkod och få 20% rabatt på allt ✓ Testad
Exklusiv rabattkod! Ange SWESMILE15Se rabattkod och få 15% rabatt + fri frakt ✓ Testad
682:- Nu: 599:- / Ultimate startkit
444:- Nu: 408:- / Hattrick startkit
Köp / Läs mer
Läs recension
Confident Smile logo Komplett startkit från ConfidentSmile med allt du behöver för tandblekning hemma
Spara upp till 548:- under en begränsad tid, LED-lampa ingår gratis och frakten är fri
Blek tänderna på bara 7 - 10 dagar, resultatet håller i upp till 6 månader - 1 år
Blekgelen som ingår håller för upp till 36 behandlingar - spara bara och blek igen när det behövs

Tidsbegränsad deal! Ingen rabattkod krävsSe rabattkod och få en gratis LED-lampa + fri frakt ✓ Testad
997:- Nu: 495:- Köp / Läs mer
Läs recension
SimpleSmile logo 100% garantiresultat hos SimpleSmile med 50 000 glada kunder i Sverige & Norden
Helt fri från peroxider och andra liknande ämnen för en helt smärtfri tandblekning hemma
10% rabatt + en gratis extra tandblekningspenna med alla tandblekning kit
24 timmars blixtsnabb hemleverans + fri frakt när du beställer deras tandblekning online

Använd rabattkod! Ange koden K1424Se rabattkod och få 10% rabatt + fri frakt ✓ Testad
399:- / Startkit
695:- / Duopaket
Köp / Läs mer
Läs recension
Dentway logo 100% garantiresultat + fri frakt hos Dentway när du köper tandblekning online
Dentway är partners med SB12, Oral-B & Pepsodent för den bästa tänkbara formulan
Startkit som har fått toppbetyg 2016 - köp nu med 400:- rabatt →
Kliniskt testad och EU godkänd tandblekning som verkligen visar resultat

Använd rabattkod! Ange koden DENTWAY5YXSe rabattkod och få 50% rabatt + fri frakt ✓ Testad
895:- Nu: 495:- Köp / Läs mer
Läs recension
Dentaworks logo 100% garantresultat hos DentaWorks tandblekning och extra snabb hemleverans
Nu superdeal: 50kr i rabatt + fri frakt på all tandblekning hos Dentaworks - Hämta koden här
Speciellt utvecklad formula för att undvika ilningar samt är helt peroxidfri
Stort utbud av effektiva tandblekningsprodukter till suveräna priser och med snabba resultat

Köp med rabatt! Signa upp dig på nyhetsbrevetupp dig på nyhetsbrevet och få 50:- rabatt + fri frakt ✓ Testad
495:- / Startkit
890:- Nu: 695:- /
Kit + Blekpenna
Köp / Läs mer
Läs recension
Swissclinic logo Gratis frakt året om, säkra betalningar online och 100% resultatgaranti
Flera nyanser vitare redan efter några dagar, nu med 100kr rabatt med denna rabattkod
70-90% billigare än att gå till tandläkaren - resultatet håller upp till 3 - 4 år
Förvaringsbox, formbara tandskenor och 3x3ml tandblekningsgel ingår i varenda startkit

Ny rabattkod! Ange koden Nyhetsbrev100Se rabattkod och få 100:- rabatt + fri frakt ✓ Testad
589:- Nu: 441:- / Startkit Köp / Läs mer
Läs recension
Mint cosmetics Startkit från Mint Cosmetics™ med extra blekpenna för en snabb tandblekning hemma
Startkittet räcker till hela 50 behandlingar - blekningen håller i upp till 1 till 2 år
Gladkund-garanti och en effektiv formula för 8 nyanser vitare tänder snabbt och säkert
Skonsam formula utan ilningar eller irriterat tandkött - resultat syns direkt

Ny rabattkod! Ange koden K1424Se rabattkod och få 5% rabatt + gratis blekpenna ✓ Testad
899:- Nu: 854:- Köp / Läs mer
Läs recension
Envy white logo EnvyWhite ger dig dina vita tänder tillbaka snabbt och enkelt för endast 699:- / set
Setet är komplett med allt du behöver för en proffsbehandling när du är hemma
Räcker till över 10+ behandlingar med effektiva Super Formular blekningsgel
EnvyWhite mineralgel som via essentiella mineraler styrker dina tänder och vårdar dem
669:- / Startkit Köp / Läs mer
Coconut logo Nyhet - komplett startkit för dig som vill bleka tänderna med tandblekningsmetoden Oil Pulling
14 mintfärgade förpackningar, 2 veckors behandling av Coconut Splash
Vita tänder, frisk andedräkt och minskar risken för plack och inflammation i tandköttet
Köp nu, betala efter 14 dagar med Klarna, inkl. fri hemleverans, köp 3-pack med 30% rabatt

Använd rabattkod! Ange koden STB5YUSe rabattkod och få 5% rabatt + fri frakt ✓ Testad
249:- / Startkit Köp / Läs mer
Läs recension
Beamingwhite logo Sveriges billigaste tandblekning startkit kommer från Beaming White - nu 299:- exkl. frakt
En nyans vitare tänder redan efter första behandlingen hemma
Skonsam tandblekning hemma för dina tänder och tandkött som visar snabba och goda resultat
Beaming White tandblekningsmedel går efter alla EU regelverk och är 100% godkänd

Detta tandblekningskit har fått dåliga betyg och recensioner.
449:- Nu: 299:- Köp / Läs mer
Läs recension

Alternativa metoder, tips, recept och huskurer för tandblekning hemma.

Lista med alla alternativa huskurer och effektiva whiteningprodukter för att bleka tänderna hemma. Inklusive enkla steg-för-steg instruktioner, recept ...
Läs Mer

10 vanliga misstag vid tandblekning (och hur du undviker dom)

Det är inte alls svårt att utföra en lyckad tandblekning hemma, men det finns en del misstag som ...
Läs Mer

Ny rabattkod från Dentaworks: 50:- rabatt + fri frakt (värde 49kr)

whitening™ har längtat så mycket efter en ny färsk rabattkod från Dentaworks™ och nu är den äntligen här! ...
Läs Mer

12 snabba frågor och F.A.Qs: Kan man bleka tänderna om man…

Redaktionen på whitening™ har noterat att många aktörer i våra topplistor ofta får frågan "kan man verkligen bleka ...
Läs Mer